Werving & Selectie

Professionals in Finance

Werving & Selectie.

Professionals in Finance

DOT Financials

Waarom opdrachtgevers kiezen voor DOT:

 • HR medewerkers hebben ervaring binnen het financieel domein

 • Gangbare tarieven

 • Bekwame kandidaten door toetsing vooraf

 • Service gericht door goede bereikbaarheid

 • Snel en adequaat handelen

 • Laagdrempelig contact

 • Luisterend oor, waarbij goed wordt meegedacht

DOT Financials ondersteunt opdrachtgevers bij het oplossen van de bezetting op financieel gebied, dit op verscheidene niveau’s (van MBO tot aan WO+). DOT Financials is gespecialiseerd in het Werven & Selecteren van bekwame financials.

Waarom kiezen opdrachtgevers voor DOT ?

Wij onderscheiden ons doordat wij ervaring hebben in de praktijk. Mede hierdoor kunnen wij met opdrachtgevers meedenken in het werven en selecteren van juiste kandidaten. De ervaring hebben wij opgedaan binnen de big four accountanskantoren, waarbij wij in diverse sectoren hebben geopereerd. Hierdoor hebben wij goed inzicht in het matchen van de juiste kandidaten. Of je nu op zoek bent naar een finacial voor een kleine of grote organisatie, wij weten zeker dat wij de juiste kandidaat voor je hebben. Hiernaast hebben wij screening vooraf. Dit doen wij in eerste instantie een gesprek te voeren met de kandidaat om zijn en haar wensen door te nemen. Vervolgens contacteren wij tenminste 2 referenties. Wanneer wij achten dat de kandidaat geschikt is zullen wij de kandidaat voorstellen aan de betreffende organisatie. Mocht je vragen hebben hieromtrent neem dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvraag

  Functielijst*
  Crediteuren beheerDebiteuren beheerBoekhouderFinancial ControllerAssistent Accountant (AA)Assistent Accountant (RA)Accountant - Administratieconsulent

  Vestigingen

  Kantoor Amsterdam
  DOT Financials
  Paalbergweg 26
  1105 BV Amsterdam
  085 303 76 33


  Kantoor Hilversum
  DOT Financials
  Oude Loswal 32
  1217 TG Hilversum
  085 303 7633

  Powered by & website